PORTO CARRAS SITHONIA BEACH 5*

GRČKA – HALKIDIKI

NEOS MARMARAS

CIJENE SU IZRAŽENE U EURIMA

Lokacija: Nalazi se u jedinstvenom hotelskom kompleksu Porto Carras Grand Resort , koji ima i privatno pristaniste, 3 heliodroma i konjički centar. Smešten je na peščanoj plaži nedaleko od Neos Marmarasa. Jedan od

najvećih i najpoznatijih hotelskih kompleksa u Grčkoj. Nalazi se na poluostrvu Sitonija, 120 km od Soluna.

Smještaj: Svih 480 soba u hotelu imaju klima uređaj, SAT TV, radio, mini bar, internet priključak, sef, kupatilo (fen

za kosu), terasu.

Superior sobe su sa pogledom na golf teren-vrt ili na marinu/ more, veličine su od 24- 30 m² i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili “francuski” ležaj i sofa). Junior suite imaju pogled na golf terene ili na marinu/ more, veličine su cca 35-40 m² i namenjeni su za 2-3 osobe (“francuski” ležaj i pomoćni ležaj).

Executive suite Odvojena spavaća soba sa francuskim ležajem i dnevni boravak sa kaučem, moderan nameštaj, deluxe toaletni pribor, zaseban toalet u nekim apartmanima.

Porodične sobe su sa pogledom na golf teren ili na more, namenjene su za 2-4 osobe i sastoje se iz kombinovane dnevno-spavaće sobe odvojene staklenim vratima (“francuski” ležaj i sofa na rasklapanje).

Hotel je prilagodjen porodicama sa malom decom.

Hotelski sadržaji: Hotel raspolaže sa 480 soba. U sklopu hotela nalazi se bazen na otvorenom, kafeterija, poslastičarnica, nekoliko barova i restorana, diskoteka, barovi na plaži, trafika, TV sala, program animacije gostiju, sala za društvene igre, bioskop na otvorenom, mini market, prodavnica pića, teniski tereni, sportovi na vodi, golf teren sa 18 rupa, jahački klub, fudbalski i košarkaški teren, stoni tenis, profesionalni ronilački klub, teretana, shopping centar (zlatara, mini market, butici sa garderobom, frizer, foto radnja…), servis za pranje

veša, rent a car.

Plaža: dugačka, pješčana.

Usluga: Ishrana je ba bazi “sve uključeno” i svi obroci se serviraju po principu “švedskog stola.


Klikom na dugme USLOVI PUTOVANJA informišite se o važnim napomenama i uslovima putovanja!

Pozovite nas:

Tel/fax: +387 57 226 600;

Mob: +387 66 368 654

Radno vrijeme (pon-pet)

08:00h – 16:00h

E-mail:

putniktravelpale@gmail.com

Pratite nas na Fejsbuku!

Skip to toolbar