IKOS OLIVIA 5*

GRČKA – HALKIDIKI

GARAKINI

CIJENE SU IZRAŽENE U EURIMA

Lokacija: Nalazi se u Gerakiniju, direktno na plaži.


Smještaj: Sve sobe imaju kupatilo sa fenom, bade mantilima i papučama, A/C, mini-bar, aparat za kafu/čaj, sef, wi fi internet, krevetac (na upit bez doplate), SAT TV, DVD/CD, terasu. Superior sobe se nalaze u glavnoj zgradi, veličine su cca 30 kvm i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili “francuski” ležaj i sofa). Junior suite se nalaze u bungalovima, imaju pogled na more, veličine su cca 35 kvm, namenjene su za 2-3 osobe i sastoje se iz kombinovane dnevo-spavaće sobe (2 standardna ili “francuski” ležaj i sofa). Suite bungalow one bedroom – 1 spavaća soba (50 m², 3+2, balkon/privatna bašta, pogled na more/baštu).


Hotelski sadržaji: Gostima nudi 3 otvorena bazena, 1 zatvoreni bazen i spa sadržaje. Gastronomska ponuda uključuje restoran mediteranske kuhinje sa uslugom na bazi švedskog stola i 4 à-la-carte restorana azijske, italijanske, grčke i francuske kuhinje. Doručak u sobi i meniji za poseban režim ishrane na raspolaganju su na zahtev. U piću se može uživati u nekom od 5 barova na otvorenom i u zatvorenom prostoru. Sastoji se od glavne zgrade sa sobama i junior suite i bungalova sa porodičnim suite sobama raznih tipova i pozicija (od parka do plaže). Od 2015. godine pripada novom luksuznom lancu hotela Ikos Resort, koji je deo kompanije kojoj pripada i čuveni Sani Resort i Ikos Oceania. Hotel predstavlja potpuno nov koncept luksuznih all inslusive hotela, koji promovišu stečeno iskustvo u besprekornoj organizaciji odmora sa akcentom na svakom trenutku vrhunskog kvaliteta i elegancije, a sa posebnom pažnjiom prema porodicama sa decom. Pored glavnog restorana u kome se služe obroci, hotel ima 4 a la carte restorana i 5 barova, dva otvorena bazena za odrasle, bazen i mini klub za djecu i bazen za bebe, mini market, dječje igralište, parking, SPA sa zatvorenim bazenom, hidromasažnim delom, saunom, hamamom, uslugom masaže, pedikira, kozmetičara…, sportske terene (skvoš, teretana, boćanje, tenis, stoni tenis, odbojka, košarka, mali fudbal, uslovi za sportove na vodi…), aerobik, fitnes, besplatan pristup Internetu u javnim djelovima

hotela, odlično organizovanu animaciju za odrasle i decu, čuvanje dece sa organizovanom zabavom i edukativninim aktivnostima… Suncobrani i ležaljke na plaži i oko bazena su uključeni u cenu.

Peškiri za plažu se iznajmljuju uz depozit. Aqua park: kod Soluna.


Plaža: dugačka, pješčana.


Usluga: u hotelu je na bazi Ultra All Inclusive.


Klikom na dugme USLOVI PUTOVANJA informišite se o važnim napomenama i uslovima putovanja!

Pozovite nas:

Tel/fax: +387 57 226 600;

Mob: +387 66 368 654

Radno vrijeme (pon-pet)

08:00h – 16:00h

E-mail:

putniktravelpale@gmail.com

Pratite nas na Fejsbuku!

Skip to toolbar