ELEA VILLAGE 3*

GRČKA – HALKIDIKI

NIKITI

CIJENE SU IZRAŽENE U EURIMA

Lokacija: Smješten je pored obale, između dve peščanošljunkovite plaže udaljene oko sto pedeset metara od ulaza u hotel.

Smještaj: Sobe imaju SAT TV, A/C, telefon, mali frižider, krevetac (na upit, uz doplatu na licu mesta), kupatilo sa tuš kabinom i fenom, terasu/balkon. Standardne sobe su namenjene za 2-3 osobe (2 standardna ili “francuski ležaj” + pomoćni ležaj). Superior sobe su prostranije od standardnih i namenjene su za 2-4 osobe (3 standardna ležaja + pomoćni ležaj ili “francuski” i standardni ležaj + pomoćni ležaj). Porodični apartmani su namenjeni za 2-4 osobe i sastoje se iz 2 sobe (u jednoj se nalaze 2 standardna ležaja, a u drugoj “francuski” ležaj).

Hotelski sadržaji: U mediteranskom vrtu, nalazi se centralna – glavna zgrada i nekoliko manjih sa sobama, a u kompleksu su i recepcija, menjačnica, restoran, bazen, bar kod bazena, teren za tenis (uz doplatu na licu mesta), stoni tenis, TV sala, parking, kombi prevoz do Neos Marmarasa (udaljen oko 9 km) nekoliko puta u toku dana (uz doplatu na licu mesta). Wi fi internet u javnim delovima hotela se doplaćuje na licu mesta. Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu a na plaži se plaćaju.

Usluga: Usluga je na bazi polupansiona.

Plaža: pješčano šljunkovita.


Klikom na dugme USLOVI PUTOVANJA informišite se o važnim napomenama i uslovima putovanja!

Pozovite nas:

Tel/fax: +387 57 226 600;

Mob: +387 66 368 654

Radno vrijeme (pon-pet)

08:00h – 16:00h

E-mail:

putniktravelpale@gmail.com

Pratite nas na Fejsbuku!

Skip to toolbar