ATHENA PALLACE VILLAGE 5*

GRČKA – HALKIDIKI

NIKITI

CIJENE SU IZRAŽENE U EURIMA

Lokacija: Izgrađen u tradicionalnom, etno stilu, na uzvišenju, udaljen je oko deset kilometara od Neos Marmarasa, i prostire se pored obale. Ima peščanošljunkovitu, malu plažu do koje se stiže liftom + 48 stepenika.

Smještaj: Svi tipovi smeštaja imaju A/C, telefon, radio, SAT TV, mini-bar, krevetac (na upit, uz doplatu na licu mesta), terasu i TWC sa fenom. Standardne sobe su veličine cca 21 m² i namenjene su za 2-3 osobe (“francuski” ležaj + pomoćni ležaj). Superior sobe (renovirane 2016. godine) su veličine cca 28 m² i namenjene su za 2-4 osobe (“francuski” ležaj + 1 ili 2 sofe). Family suite su veličine cca 52 m², namenjeni su za 2-5 osoba i sastoje se iz spavaće sobe (“francuski” ležaj”) i dnevnog boravka (sofa na rasklapanje). Family suite imaju 2 klima uredjaja, 2 TV-a i 2 kupatila. Suite sa izlazom na bazen (Armonia suite) se nalaze u zgradi pored bazena u laguna stilu. Veličine su cca 38 m², namenjeni su za 2-4 osobe i sastoje se iz spavaće sobe (“francuski” ležaj) i dnevnog boravka (sofa na rasklapanje) koji nisu odvojeni vratima. Imaju 2 klima uredjaja i 2 televizora.

Hotelski sadržaji: Izmedju hotela I plaže je lokalni put. Poseduje recepciju, menjačnicu, tri otvorena bazena, zatvoreni bazen, nekoliko dečjih, igralište i klub za decu, novoizgradjeni SPA (hamam, džakuzi… – uz doplatu na licu mesta), dva restorana, šest barova, Internet ugao (uz doplatu na licu mesta), wi fi Internet u javnim delovima hotela (uz doplatu na licu mesta), prodavnicu, crkvicu, parking, sefove na recepciji, kongresnu salu, kombi prevoz do Neos Marmarasa i Nikitija, kao i niz sadržaja za zabavu i animaciju (etno muzej, teretanu, stoni tenis, bilijar, terene za tenis i odbojku, mini golf, igrice, kuglanu – uz doplatu na licu mesta). Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cijenu, na plaži se doplaćuju za rezervacije na bazi polupansiona. Peškiri za bazen se iznajmljuju uz deposit.

Usluga: je na bazi polupansiona ( doručak,večera) – švedski sto ili all inclusive – (sve uključeno).

Plaža: Uska pješčana.


Klikom na dugme USLOVI PUTOVANJA informišite se o važnim napomenama i uslovima putovanja!

Pozovite nas:

Tel/fax: +387 57 226 600;

Mob: +387 66 368 654

Radno vrijeme (pon-pet)

08:00h – 16:00h

E-mail:

putniktravelpale@gmail.com

Pratite nas na Fejsbuku!

Skip to toolbar